Om meg

Healing- og transformasjonsreiser

CASA DE DOM INACIO DE LOYOLA, BRASIL


JOHN OF GOD NORGE

Mariåsveien 133

2210 Granli

Min første reise til Casaen

 

Jeg har hele livet følt en lengsel etter å komme hjem. Når jeg første gang så videoen fra Casaen i Brasil ble jeg igjen grepet av denne følelsen: Her hadde jeg muligheten til ”å komme hjem”.

 

Jeg er utdannet optiker og har vært/er selvstendig næringsdrivende, men har alltid vært et søkende menneske og deltatt på mange kurs/utdannelser i det alternative miljøet. Som utdannet Iliana livsveileder, Iliana lærer og QiMag FengShui konsulent følte jeg at jeg hadde erfart og åpnet opp for mye, men mitt første møte med Casaen ble noe helt spesielt:

Casaen var fyllt med en ren, klar, stille - men gnistrende energi. For meg en slags krystallenergi! Her ble jeg sett som det menneske - den sjelen jeg er, og fikk forståelse, hjelp og healing for mine fysiske, psykiske og spirituelle utfordringer.

 

Jeg likte godt å sitte i de lange meditasjonene, og oppleve virkelige møter med meg selv! Jeg opplevde en virkelighet som jeg ikke visste fantes. Men som Platon sa: For å oppleve virkeligheten må du vende deg bort fra det som du har opplevd som virkeligheten!

 

Så snart jeg kom hjem kjente jeg "hjemlengselen". Jeg måtte tilbake! I dag har jeg gjort mange reiser tilbake, både alene og med grupper. Det gir meg en fantastisk mulighet til å tilrettelegge og hjelpe mennesker i ulike livssituasjoner, og jeg kjenner meg ydmyk, takknemlig og fyllt av kjærlighet over å få være sammen med andre på slike fantastiske indre og ytre reiser. Dette er min gave i livet. Tusen takk!

 

Runa Søtvedt, veileder og arrangør John of God Norge.

Noen tilbakemeldinger fra de som har reist med meg...


"Du står som en trygg påle midt i gruppa og gir oss frihet til vår egen opplevelse og utvikling…""Du hadde alltid god tid til oss. Lyttet og ga oss klarhet og god hjelp under samtaler og veiledning…""Takk for masse leken humor og glede som hjelp til å gå gjennom dype prosesser…""Du er flink til å organisere, du utstråler trygghet og glede og du «ser» hver enkelt av oss…"


John of God Norge © Copyright  Webdesign: Sans Media