Casa de Loyola

Healing- og transformasjonsreiser

CASA DE DOM INACIO DE LOYOLA, BRASIL


JOHN OF GOD NORGE

Mariåsveien 133

2210 Granli

Casa de Dom Inacio de Loyola


Casa de Dom Inacio ble opprettet i 1979 av mediumet João Teixeria de Faria, kjent over hele verden som John of God. Senteret ligger i den lille byen Abadiània, på en høyslette 1052 meter over havet, 13 mil sørvest for hovedstaden Brasilia. Casaen er et eukunemisk spirituelt senter, dvs for alle religioner, kulturer og trosretninger - og det er et åndelig sykehus.

 

Høyslettene rundt Brasilia er kjent for høy kosmisk energi, og selve Casaen er bygget over en krystallgrotte. Dette bidrar nok også til at transformasjonsprosessene på stedet blir ekstra sterke.

 

I 37 år har John of God hver onsdag, torsdag og fredag gjennom hele året tatt imot alle som søker hjelp, mellom 1500 - 2000 hver CASAdag. Man kan ønske hjelp for fysiske, mentale eller spirituelle utfordringer. 

 

Casaen er omringet av en vakker hage med flott utsikt utover dalen. Hagen innbyr både til hyggelige samtaler og stille meditasjon. Her finnes også en café og en butikk hvor du bl.a. får kjøpt bøker, CDer, smykker, krystaller og hellig vann.


Pousada Santa Maria

Vi har bor nå på Pousada Santa Maria. Dvs. enda nærmere Casaen., ca 3min. gange. Det gjør at vi også bruker hagen i Casaen som vår hage.


Pousada Santa Maria eies av Arthur Rios. Arthur har i mange år jobbet som frivillig sammen med John of God i Casaen. 


Pousadaen har også sin egen hage med hengekøyer og flere sittegrupper. Masse blomster!

Her er også en liten dam med vannfall. Vi bor i de nye rommene til Arthur, store lyse rom, med eget delikat bad. Vi har dessuten et eget lite tekjøkken med kjøl/frys til vår disposisjon.

Her serveres variert, energirik mat og masse deilig frukt. Mat laget med kjærlighet!  Vi får også servert fisk hver dag.


Vask av rommet og skift av sengetøy og håndklær hver 3.dag, eller oftere ved behov.

Fri wi-fi i hele Pousadaen. Her kan du også levere klær til vask under oppholdet.

Jenter
Blå blomst

John of God Norge © Copyright  Webdesign: Sans Media