Om John of God

Healing- og transformasjonsreiser

CASA DE DOM INACIO DE LOYOLA, BRASIL


JOHN OF GOD NORGE

Mariåsveien 133

2210 Granli

Om John of God


Joâo Teixeira de Faria, best kjent som John of God, er sannsynligvis en av vår tids mektigste healere. Han har ingen medisinsk utdanning, men er en transmedial healer som formidler fra leger og helgner. Det er disse såkalte Eksistensene som snakker, eksaminerer og utfører de fysiske og spirituelle operasjonene. John of God har full innkorporering og det sies at han innlemmer 38 forskjellige Eksistenser.

 

John of God er en ydmyk mann på 74 år, som bor med sin familie i Anapolis, en by ca 35 m fra Abadània. Han har hele tiden vært og er veldig tydelig på en ting: «Jeg helbreder ingen - det er Gud som helbreder. Jeg er bare et redskap i Guds hender.»


Hver onsdag, torsdag og fredag gjennom hele året er John of God i Casaen for å ta imot alle de som søker hjelp. Det koster ingenting!  Casaen og dens virksomheter drives gjennom donasjoner som blir gitt.

 

Det er anslått at  João Teixeira de Faria har behandlet, direkte eller indirekte, opptil

15 millioner mennesker i løpet av de siste 40 årene. Han har alltid ønsket all forskning velkommen i håp om større forståelse og aksept for måten han arbeider på - med et ønske om at det kan lede til kunnskap som også kan benyttes i tradisjonell vestlig medisin. Leger og forskere fra hele verden har lagt ned store ressurser på å analysere og utrede arbeidet hans. Konklusjonene som er trukket er:

 

Behandlingsresultatene som oppstår er ekte

Behandlingsresultatene er å betrakte som mirakler

João Teixeira de Faria er et ekte paranormalt fenomen


Livet blir aldri det samme etter et møte med John of God og opplevelsen av energiene i Casaen.John of God Norge © Copyright  Webdesign: Sans Media